Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 30 Okuduğunuz Okul ? : Mehmet Emin Horoz Lojistik Anadolu Meslek Lisesi Mezun Olduğunuz Okul ? : Mustafa Pars i.ö.o Kayıt tarihi : 19/04/08
Konu: OYUN DOWLAND Çarş. Nis. 23, 2008 1:21 pm
NBA Live 07 Çıkış Tarihi: 05.10.2006 Üretici Firma: EA Sports [Web Sitesi] Dağıtıcı Firma: EA Games [Web Sitesi] Platform: PC Diğer Platformlar: Playstation 2 PlayStation Portable X-box Xbox 360 Oyun Türü: Spor Yaş Sınırı: 10+ Çoklu Oyuncu Desteği: Var İngilizce Gereksinimi: Düşük Zorluk: Orta
Önerilen Sistem # Pentium(R) IV 2,8 veya dengi AMD İşlemcileri # 512MB RAM # 256MB ekran kartı # 3,7GB boş sabit disk alanı
En Düşük Sistem # Pentium(R) IV 1,6 veya dengi AMD işlemcileri # 256MB RAM # 128MB ekran kartı # 3,7GB boş sabit disk alanı
Artılar + Serinin adına yakışan grafikler + Sesler ve müziklerin kaliteleri + Oyunun gerçeğe son derece yakın olması. + Oynanabilirlik gelişmişliği Eksiler - Belli bir süreden sonra (uzun bir süre) monotonlaşması - Bazı oyuncular için basket atmak bunalım haline gelebilir.
İstediğinizSeriden Bir tanesini Seçip indirebilirsiniz. Linklerin silinmeolasılığını ortadan kaldırmak için üç farklı seri halinde yülenmiştir.İçerik aynıdır fakat linkler ayrıdır.
DaRbé Admin
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 30 Okuduğunuz Okul ? : Mehmet Emin Horoz Lojistik Anadolu Meslek Lisesi Mezun Olduğunuz Okul ? : Mustafa Pars i.ö.o Kayıt tarihi : 19/04/08
Konu: şok!!Call Of Duty 4 : Sadece 4 Link Çarş. Nis. 23, 2008 1:22 pm
şok!!Call Of Duty 4 : Sadece 4 Link
sistem gereksinimleri :
“Minimum sistem”
* CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz ya da AMD(R) Athlon(TM) * 64 2800+ processor ya da 1.8Ghz Dual Core Processor * RAM: 512MB RAM (768MB Vista için) * Harddrive: 8GB boş hard disk alanı * Video card : NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 ya da daha üstü ATI(R) Radeon(R) 9800Pro ya da daha üstü
“Tavsiye edilen sistem”
* CPU: 2.4 GHz dual core ya da daha üstü * RAM: 1GB XP için; 2GB Vista için * Harddrive: 8GB boş hard disk alanı * Video card: 3.0 Shader. Nvidia Geforce 7800ya da daha üstü, ATI Radeon X1800 ya da daha üstü
forumda arama yaptım fakat 4 link olanını bulamadım paylaşayım dedim