GENÇLERİN YENİ MEKANI BURASI HERKEZ BURDA SEN NERDESİN ?
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GENÇLERİN YENİ MEKANI BURASI HERKEZ BURDA SEN NERDESİN ?

HOŞ GELDİNİZ

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Güzel Sözler..!

YazarMesaj
DaRbé
Admin
Admin
DaRbé

Erkek
Okuduğunuz Okul ? : Mehmet Emin Horoz Lojistik Anadolu Meslek Lisesi
Mezun Olduğunuz Okul ? : Mustafa Pars i.ö.o

Güzel Sözler..! Empty
MesajKonu: Güzel Sözler..!   Güzel Sözler..! Icon_minitimeSalı Nis. 22, 2008 10:01 pm

Düşlerle Sevdim Seni, Söyleyemedim...Sessiz Öptüm Nefdesini, Söyleyemedim...

> Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor!!

> S3N Bens!S oLuRsUNN Bn seNSİS Y4rIm qALDMM...

> Kağıt önümde kalem elimde, Duygular kalpte düşünceler yazıda, Ay gökyüzünde yıldızlar daha ötede, Tanrı yukarıda kullar aşağıda, En zoru da canım sen orada ben burada..!

> Hatırlamak bir daha unutup gitmek kolayca unutmak bu kadar kolaysa sil o zaman beni hatırlama bir daha...

> beni sana unutturan başka bir mi? yoksa kalbindeki sahte sevgi mi?

> Aşk bitmez kimse onu silemez ancak hayat terkettiğinde devam edemez

> Alışma bana ne yapacagım belli olmas.bugün varım yarın birden yok olurum.

ki sınır ülkenin dikenli telleriyiz dokunursak kanar
ellerimiz gizli gizli severiz kimselere demeyiz kavuşursak biterizbiz
(aleve gelsin belki görür)

HERKES KENDİ HATASIYLA YANAR

çirkin kızın çirkin hikayeleri olurmuş uğruna öldüğü biri varken hayat çok güzel olurmuş sevipte sevilmeyenler onu niye bulurmuş

YORULDUM HAYELLERİMİ TOPLAMAKTAN

gençliğimi sadaka verdim dilenci yıllara

Bitmez bu aşk bitmez bu aşk, Bitirmeye kullar yetmez, Silemezsin gidemezsin, Terketmeye yollar yetmez

Son bakışın kaldı bende, Son öpüşün tadı bende, Allahını seversen dön, Tüm zevklerim kaldı sende!

Ben bir sözdüm hep dilinin altınında gezdim, Ve seni böyle sözdüm iki dudak arasına!

Ben bir sazdım türkülerden kaçamazdım! Ve seni böyle yazdım mızrapla tel arasına!

Senin ellerin öyle narin, Bulutlar gibi yüzsün varsın, Takıp pençeni yüreğime, Baştan başa yırtarsın!

Belalim yaban cicegim, Belalim askim gercegim, Belalim tek sev dicegim, Belalim ah yaralim!

Gözlerin benden çok uzakta, Sevgin sanki yanıbaşımda, Tanıştığımız günü hatırla, Çekinerek gülmüştün sen bana!

> Beni sevmeK yürek ister.. Su içmeye benzemez, asit içmek gibiDir, yakaR adamı, iLikLerine işLer!

> Ben kabuSLarLa büyüDüm, hayaL etmek ne haddime ?

> arka sokakLarın çocuğuyuz, bize yakışmaz itLere yem oLmak.. ya aDam gibi ya aDam gibi gideRiz!

> aşkTan ne anLar sosyete Kızı.. Hiç sevmiş mi her gün öLmeyi göze aLa aLa…!

> itLe köpekLe uğraşacak vaktim oLsaydı veterineR oLur, seni tedavi ederdim

> güLmek bir tek oNa yakışıyoR..!

> aDam oL öyLe Yaz!

> Yazmak tarzım değil! çizerim (H)

> Biz akıL vermez, gösteririz.. Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz.. Değer verdikmi karşıLığını isteriz..

Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol. (Mevlana)

Cevizi kırıp özüne inemeyen, hepsini kabuk zanneder. (İmam Gazali)

Hayat, iman ve cihaddır. (Hz. Hüseyin (r.a))

Haksızlığa baş kaldırmayanlar, onlardan gelecek her kötülüğe katlanmalıdırlar. (Hz. Ali (r.a))

Hayatında ekmeği yenmeyen kimsenin adı, ölümünden sonra anılmaz. (Şeyh Sadi)

Hiç kimse, diğer bir kimsenin kulu değildir. (Hz. Ali (r.a))

Uzun mesafelere ulaşmak, yakın mesafeleri aşmakla mümkündür. (İmam Gazali)

Tarih değil, hatalar tekerrür ediyor. (Abdulhamid Han)

En büyük felaketler içinde bile ümidini kaybetme, unutma ki ilik, sert kemiğin içinden çıkar. (Hafız Şirazi)

Cahillerin kalbi dudaklarında, alimlerin dudakları kalplerindedir. (Hz. Ali (r.a))

Her kalbin çarpıntısı kendi ecelinin ayak sesleridir. (Beyazidi Bestami)

Mal cimrilerde, silah korkaklarda, karar da zayıflarda olursa işler bozulur. (Hz. Ebubekir (r.a))

Gecenin ne kadar uzun olduğunu ancak hastalar bilir. (Sadi)

Kibir, bele bağlanmış taş gibidir. Onunla ne yüzülür ne de uçulur. (Hacı Bayram-ı Veli)

Zalimler için yaşasın cehennem. (Bediüzzaman Said Nursi)

Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır. (Bediüzzaman Said Nursi)

Tatlı suyun başı, kalabalık olur. (Mevlana)
Yağmurun toprağa hayat verdigi gibi dualarında hayat bulacagı bu gecede dua bahcesinde yeseren fidan olmak dilegiyle kandiliniz mubarek olsun

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini basımıza bosaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, buyusune kapılmanız dilegiyle. Nice kandiller.

Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegın saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kandiliniz mubarek olsun..

Kalpler vardır sevgiyi paylasmak icin, insanlar vardır dostlugu yasatmak icin, kandiller vardır kutlamak ve af dilemek icin.. Kandiliniz mubarek olsun.

Gul bahcesine girenler gul olmasalar da gul kokarlar. Kainatın en guzel gulunun kokusunun uzerinizde olması temennisiyle… Iyi Kandiller..

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun…

Mevla cekirdege orman gizlemis, yilanin zehirine derman gizlemis, tahil tanesine harman gizlemis, mübarek günlere cennet gizlemis. kandilin mübarek olsun.

Güzelliği seven rabbim gönlünü güzelliklerle donatsın gönlündeki güzellikler ömrüne yayılsın muhabbetin baki ,kandilin kabul kandilin mübarek olsun

Gunesin guzel yuzu yuregine dokunsun. Kabuslar senden uzakta,melekler basucunda dursun. Gunes oyle bir geceye dogsunki. Dualarin kabul,kandilin mubarek olsun.

Gul sevgini tacidir. Her bahar gulle taslanir. O gulki Muhammedi anlatir. Muhammedi anlayan cennete gul koklatir. Gul kokulu kandiliniz mubarek olsun.

Kurdun elinden çobanlık gelmez. (Sadi)

Eğri ok, doğru yol almaz. (Hz. Ali (r.a))

Hiçbir acı, cehaletten daha fazla zahmet verici değildir. (Hz. Ali (r.a))

İnsanı maskara eden, dilidir. (Sadi)

Ham düşünceleri, ancak akıl pişirir. (Firdevsi)

Fırsatlar da bulutlar gibi çabucak geçer gider. (Hz. Ebubekir (r.a))

Hasedciye rahat, kötü huyluyu da şeref yoktur. (Ahnef bin Kays)

Çocuklarınızı kuzu gibi büyütmeyiniz ki, ileride kuzu gibi güdülmesinler. (Şeyh Sadi Sirazi)

Hükümetlerin en kötüsü, suçsuzu korkutandır. (Beydeba)

Hükümdar köylünün yumurtasını alırsa, adamları bütün tavukları alır. (Sadi)

Bin zulme uğrasan da, bir zulüm yapma. (Hz. Ali (r.a))

Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez. (Mevlana

En son DaRbé tarafından Perş. Ağus. 28, 2008 10:57 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
https://forummekan.1talk.net
DaRbé
Admin
Admin
DaRbé

Erkek

Güzel Sözler..! Empty
MesajKonu: Geri: Güzel Sözler..!   Güzel Sözler..! Icon_minitimeSalı Nis. 22, 2008 10:02 pm

+°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+°

(h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h)

(%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%)

(l) SaNa GüLüM DeSeM SoLaR GiDerSin, SaNa MeLeGim DeSeM UçAr GiDeRsiN, aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin? (l)

Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz, bir bahar düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz.

Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere.

Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gördü Suc Üstü,I am Düstü Kiç Üstü Very Happy

Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin.

°(w)°Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)°

(w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w)

(f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f)

Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür.

Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar

(u)–[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer>–(u)

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR!

Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim.

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin.

Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!!

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin.

Delice sev,haince terket ama ALDATMA…(yoksa…)

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOGLUR!

×÷·.·´¯`·)»HÅ$®€TÏÑ¿L€»»¥ÅÑÐÏ»»GÕÑLÜ(v)«(·´¯`· .·÷

BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!!

Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir…

Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.

Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat…

BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM…!

9 Ayak ucumda basladi sevgi… …Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin.

Günese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden çok seviyor..

Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM

Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce

Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn ölüm oldugunu göstereyim…

Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer

Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.

Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.

Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat…

Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin.

(f)//*+*(*)_Gözler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f)

Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Sürece O Yazi Silinmez.

Gül nedir ki solup gider. Gün nedir ki gelip gider. Ates nedir ki söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter…

ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM, ASKIMDAN BÜYÜK DAG BULAMADIM

GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn…

Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar

Bu gözler seni gördü.Bu yürek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Ömrüm ise askim ugruna bitti

Sensizligi Gökteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!!

Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, Oda sana sevgisini söyleyemeyecek kadar GURUR
DaRbé
Admin
Admin
DaRbé

Erkek

Güzel Sözler..! Empty
MesajKonu: Geri: Güzel Sözler..!   Güzel Sözler..! Icon_minitimeSalı Nis. 22, 2008 10:02 pm

sigara gibi zararlısın çektikce yaktın helal Allah razı olsun aşkım ödenecektir kar zarar…kaybeden aşk kazanan kim kim bu aşkın şehidi..bunca kalabalık ortasında yalnız kaldın mı hiç senkalbine bir ağrı saplanıp dalıp gittin mi bilmeden

seni sordular ardından o gitti gelmez dedim

sus repçi bitti herşey herkese yalan söyle kendine sakın söyleme seviyorsun yine de

bana benden başka bir dost varsa bilmem lazım…

son dogum günüm de kendime yeni bir ben aldım

canımı yolda buldum tutum kolundan evime soktum

düşman kelimesini anlamını arkadaş sıfatını tasıyanlardan ögrendim

Gülmek uzun zamandır rol yaptığım bir oyun hiç gülemedim aylar oldu çünkü ışığım yoktu..

gözlerinde yaş olmasın tüm kalbim hep yanında..

çiğnedin geçtin herşeyi olsun aşkım hiç takma..
umutların bittiği yerim aşkı içime gömerim ayakta durmaya halim yok yine de koşabilirim.

bu gün doğum günün bebek öpücük koydum alnına kilometrelerce güller olsun bursa dan yanına

hadi silahı bırak, yaşamana bak hayat zor

yüzünüzü gerdirip önünüze bakmayı unutun

pek çok serseri geldi geçti, şimdi hiçbiri yok esti bitti ama gör bak ben gene buradayım

sen korktukca gül solar ama ben korkmam

Sonra sana donup baba acaba bu ne desin

Bence sen bi kıvır hadı jurı cossun

Ömür bi girdap eskilerde bir kelepce koluma hakim

Kimi zaman göğüs gerersin kimi zamansa - kayıp o ruha teslim Nefsim gölge boylarında.

Nedeni sahim nedeni bilemedimki derdim neydi

Anlatır bi şair ruhu ellerinde kurban ve
Göz kapaklarında derman olsa kime ne fayda

Bir nefes hayat verin bu adama yokki hiç gücüm

Öcüm damarlarımda gezinen rap yuvarlardımda…

çaresizlik dizlerimde pusuda bekleyişte sakin

Hal yalın ayak yalınken aklı alın…

Huzur özür dilemeli bana uğaramadığı her gün için
Gurur affetmeli ona sadık olamadım tek eksiğim

Belki buydu yazdıklarımı dinlenecek hale getiren
Zehri tatmak gerekir bazen bilki senin elinden…

Zorda olsa irade sende hakim her bi hücreme
Kilit sinirlerimde kazılı nefretimle…

Sardım sarmaladım sigaramı kırdım yapıştırdım
Tuttum ucunu yaktım baktım heryer yangın

Emin ol emin yemin unutulmaz seni gidi it hislerin hain
Barış adına savaş saklanamaz kaçamazsın gözlerim şahin

Bu dilden firar eden her söz, yaydan çıkmış ok gibi

Gece-gündüz ömürden yontar dünya dönmez yarensiz

Varlık ruhu terk eder gözüm gözünden ayrılınca

Bendeki aşk altın misali ağırlığınca

Sensiz benlik yokluk demek kalbim sana emekçi

Aşk denen illet çorak arazide tilki misal kurnaz bekçi

Yel eserse kırmaz dişimi, kalp bir körse görmez bir şeyi

Saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi

Melek yanımda yüzünü saklar felek yüzüme kaş çatar
Bir tek bu hüznü sen boğarsın ipek tenin derime batsın

En güzel şiirlerimle kaleme adını sayıklatırım
Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım

Ahbaplar maymun iştah sahibi benim içim senle tok
Yok ki gücüm belki devler ülkesinde bücürüm

Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa değiller
Aşk ilinde bir tarafta cüceler diğer yanda devler

Heey büyücü yaptı büyüyü Büyüde gel tutulamaz her el

Bu girdabın yokedici döngüsünde yalpalan Sinsi sinsi yaklaşandır adını koydum şeytan

Anıların kabuslarımın alevleriyle yansın Karamsar gökyüzümden yıldızımsa kaysın

Vakitsiz ölümlere akıttığım göz yaşlarım için Sürtük kader utansın

berduşa name yakma çek git ilerle milim Milim

Ah bu körpelerde kalmamış fikir akıl Dumanlı bahçelerde aleve ver otu tipin coni maykıl

Eski dosttan düşman olmaz bunlar en büyük yalanlar

3 Nankör bir araya gelmiş çekip gitmiş şeref Esefle kınama görevindeki yalakalıkla mükellef

Kendine bir gün kötü gözlerle bak ayıbını yüzüne vur Aşağıla dürüst ol bir kere olsun sınırda dur

Baksen şu işe ee maneviyata saygıda kusura mı kalmış iki Hece

Tepelemesine çık seco omzuna yüklen kır kalbini ver elime

Beni devirmek çok kolaysa tarihinden Adımı sil

On bin resme dahil olsan ben veririm en iyi pozu

Benimle ay lı ben li konuşma dilini keserim

Rap hayatını tek parçamla bitiririm yeminliyim

Tek bir ihtimal var desem yerli yalaka sensin

kalbim eski dosta küser bu muhabbet burda biter

gecmişimi gölgeye teslim etim

kader yazılmıs magdem oynamak düşer derdi içime atmak ya kanser yada verem eder seni unutmak ister bu esralı gözler

ben degildim onlar oldu vefasız ben sefildim gecelrimde onlar kaldı cezasız

askını söle bana fiyatı ne kadar ben deki yürek ulan allahına kadar

dunya koca mekan acıması binlerce insan sokaklarda savunmasız bursa dunya içinde bir alt küme sucun mechul gidersin güme

aglarım kimseler duymaz sesimi hakırırım yıldızlara ismini

kac sokak var gördügümde agladım bilirmisin yanlızlıktan migdem bulanır geldesem gelirmisin

arabam yok ama sesimi kesmeyi bosuna esmeyin dönmesemde rapten vazgecmeyin

ask dedigin yalan olmam ona teslim

gidersende geriye dönme dönersen de üstüne fazla bir sey giyme

tutamadıgı verdigim sözlerimi silmedim yaslı gözlerini

ölüm yakın görüyorum izlerini haydi son defa tutayım ellerini

gülde güleyim sevde seveyim ölde öleyim senin için sensiz ben bir hiçim

dostlar namertler hepsi sertler

inlermeler fazla sürmez bu rap burda bitmez duygusala baglamısız tekbir cifli yetmez

kolpa olan doslarım bu sözleri yesin gözlerini kacırmadan kullak verip dinlesin

gun batımı ben ayyaşım bir köşe başında kaymışım

baska kimseyi sevemicek benim onu sevmedigim başka kimseyi göremicek beni onu görmek istemedigim gibi

son sölediklerim aklından cıkar çünkü gecerli degil onlar
DaRbé
Admin
Admin
DaRbé

Erkek

Güzel Sözler..! Empty
MesajKonu: Geri: Güzel Sözler..!   Güzel Sözler..! Icon_minitimeSalı Nis. 22, 2008 10:03 pm

HaLa UnutMAdım İhanetİNİ KALbiMİn KıyaMeT AlameTinİ VeReYİmDe Al Gİt EmaNeTiNİ SöYleseNe HanGi KurŞuN sEnindİ ben TEk seNLe YıkıLmaDıMm!!!!…
.Bir ÇığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz . .

mútluluklâr dílêrím yêní âskındâ sên bêní dú$únmedên ya$amana bak sênín dêrtlerín
varya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak !

Sen Uzaktaysan ßen Yanındayım Sen AteSteysen ßen Kordayım ßirGün ßu Dünyadan
Göçersen ßilki Senden Önce Ordayım Sonsuz aSkım..!

GüL SuNaN Bir eLde Daİma Bir miktar GüL KoKuSu KaLır.

uCurumun KéNaRinDa oLsan BiLé Sirf Hayata GiciKlik oLsun DiYé GuLumSé

§IrLãr ΢Îndé ßÎr Dûnyãm vãr BÎrdé §én Vãr§In ΢Îmdé Né §énÎ KãyßédéCék Kãdãr
Cé§urum Nédé §énÎ KãzãnãCãk Kãdãr Gû¢Lû!!..

Sevgi ¿ Nefret Midir ¿ Sevgi ¿ Seni Seviyorum Demek Midir ¿ Sevgi ¿ Yanında Olabilmek
Midir ¿ Sevgi ¿ Seninim Diyebilmek Midir ? Sevgi Sen Yokken Seninle Yaşayabilmektir

ßëñ Sëñî øñLar gîßî UcuZ ßar Kô$ëLërîñDëkî HësaPLarDa DëgîL,Yûcë ßîr DaVañIñ
OrtasIñDa DîMDîk A¥akta ßuLDuM Rëîs.ßakI$LarIñ DëLîP Gë¢ërkëñ NaMërtLîgî,YûrûDûñ
tøZLu ¥øLLarDa VaZgë¢MëDîñ GôrDûM Rëîs.KuruLurkëñ TuZakLar ArD ArDa VururLarkëñ

bi köpeiM wardı beNi sefer sayaRdı bi sefqiLim warDı köpeğiM kdr oLmadı =(

yarınLar hep qsL oLjak derLer 0ySa buqünLerde dünLerin yarını diiLmi ?? =S

doğarKen niçiN ağLadığımı yaşaDıkÇA anLıy0rm

beNden ayrıLmışSın ii haBer bir qsL buLmuşsun ii habeR bnDe bi yakışıkLı buLdum nabeeeeeeeeerrr !! =) =) kısKananLar çatLasın kiéé =)

iNat etMe yağmur bnDen fazLa ağLayamaSSSınn !!

tuZdan bir ewİm şekeRden bi sefqiLim warDı oLan oLdu=)yaqmur yaqdı =)=)

üÇ harfi yan yana qeTirmişLer qençLerin başına derT etmişLer =)

ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez

Bu gün ben sensiz isem inanki yarın sende bensiz kalacaksın

a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR

ßazıLarı kendini artis sanıyo ama ßiLmiyoLarki onLarın artis oLduğu yerde yönetmen ßenim

Kaçırdığın her$ey için pi$manLık duyarsın..pi$manLık duyduğun hiç ßir$ey için sana acımam..!!!

Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi?Ney

a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!n…!:

*·$1·#§abrım §eLametimse intikamım feLaketindir…!!!

ßeKLeMeK ßoŞ YeRe uMuT YoK aRTıK SeWDiM uMuTSuZCa BeN YaZıK..
DaRbé
Admin
Admin
DaRbé

Erkek

Güzel Sözler..! Empty
MesajKonu: Geri: Güzel Sözler..!   Güzel Sözler..! Icon_minitimeSalı Nis. 22, 2008 10:03 pm

aKlımDa ÇekiP GitmeleR VaR Şu GünlerDe..!ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé…!!!…

siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni…DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..

BeNDeYDiN NeFeS GiBi, SeNDeYDiM HeVeS GiBi, ALLAH KaHReTSiN SeNiN GiBi SeVeNLeRi!!!!!!!!!

….En yakın bildiğim vefasız çıktı, beni DÜŞMAN değilde dostlarım yıktı….

Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi?Ney

Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dünyaya…»

£y İ$T@NBUL ! Sana yeniLdim bir günahkar yüzünden… Verme istemem!.. ßırak!.. Üstü kalsın!.. aLacağım yok senden…

♥ Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyaç duyarsan ben hep o bildiğin adresteyim ♥ Adını kalbime aşkla kazımıştım boş ver aldırma belki bir gün silerim.Güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım. Seni sevdiğim için özür dilerim.

♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz. Her şeyi unuturda şu gönlüm bir seni unutamaz.

♥ Ağlayışım terk edip gidisine değil.Ben; sensizken senden diye sensizi ligi de sevmiştim.Sen; seninle birlikte sensizliği de alıp gittin.

♥ Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Düğümleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Güzel Gözlerinin Hasretindendir.

♥ Akılsız adam mutluluğu uzaklarda, Akıllı ise O’nu ayaklarını altında arar… Seninle olmak varken;Sensiz kalmak, Yaşamak dururken ölmek demektir…

♥ Allahım beni öyle bir son bahar ayazında canımı al ki, sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamasın…

♥ Almak istedim , ellerini alamadım Bakmak istedim, gözlerine bakamadım Sarmak istedim, kollarıma saramadım Görmek istedim, son defa göremedim çünkü aramıza ölüm girdi…

♥ An gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış. Kahkaha bir maske derler birimisin?İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış.

♥ Aramıza yollar, yabancı kollar,zor yıllar girdi,ümitlerimi,saf sevinçlerimi derken seni kaybettim Bir iki sözle bir kaç şarkıyı, adaletsiz yargıyı Birde bu talihsiz yazgıyı kalbime kaydettim.

♥ Araya koskoca yıllar girse de kalbim seninle bu can seninle koskoca dağlar girse de araya ben seni unutmam unutamam ki ben sana kocaman bir can verdim sen bana sevgi dürüstlük verdin ben seni nasıl unuturum ki sen bana bir can bir sevgi verdin..

♥ Artık günlerim günlerden uzun gecelerim gecelerden yalnız seni sevdiğimden bu yana her acıyı tattım her çileyi gördüm hayatın her cilvesine alıştım yalnız senin yokluğuna alışamadım şimdi anlıyorum acıdan hasretten gözyaşından başka hiç bir şey vermemişsin bana yıkılan hayallerime yok olan geçmişime kaybolan geleceğime Ağladım Ağladım çocuklar Gibi Ağladım..

♥ Aşkım ne zaman dağlar sahili, mehtap geceyi dünya dönmeyi unutursa, bende seni o zaman unutacağım…

♥ Aşkımız su üzerine yazılan bir masaldı, göz kirpimi kısalığında kelebeğin ömrü uzunluğundaydı. Kalbimizde bir ömür boyu çekeceğimiz yaralar bıraktı.

♥ Aşkın bitmiş olsa da hiç sevmesen de Beni çok aldattın hoş görmesem de Bir şeyler bulmuştum ben o sevginde Bekliyorum bir gün dönersin diye.

♥ Ay doğarken bir söğüdün arkasından,gül yüzünde sisli bir esintiyle,akşamın göçüsüne hüzün serperek ve yağmurdan geceye perdeler çekerek beni düşün unutma…

♥ Ayrılığın resmini çizdim sarı odalara, yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. Sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyrettim çaresizce. Ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle…

♥ Bak yine soldu güneş yine akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz bir gün doluyor sen yoksun diye inan dertliğim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni çok seviyorum.

♥ Bana bir günün yirmi dört saat, bir saatin atmış dakika ve bir dakikanın atmış saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim.

♥ Batık bir gemiymiş aşk limanında. Kader bu deyip de avutma beni ayrılık kapımızı çaldı sonunda senden son dileğim unutma beni.

♥ Bekleyiş bir özleyiş gönüldeki güzeli bir süsleyiş bin bir hisle sevmeli neden o çok sevene unut bekleme derler oysa seven ümitsiz olsa da bekler

♥ Ben ne Aşklar yaşadım ne vedalar ettim,ne kızgın çöllerinde yürüdüm aşkın,Senin kor dudakların vız gelir Güzelim…

♥ Ben senin yaşadığın gizli bir macerayım, Anlatılmaz bir roman, kapanmaz bir yarayım, Sığındığın limanlar unutturamaz beni, Ben senin yüreğinde en büyük FIRTINAYIM !

♥ Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizliğe sevineceksin.. Ama şunu unutmak bir tanem; bir gün sen de SEVECEKSİN !!!

♥ Ben Sensizdim..! akşamın yaklaştığı saatlerde. kahrolursun görme ağladığımı. Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır ansızın her gün batımı..

♥ Beni sensiz bıraktığın gün geliyor aklıma , düşünüyorum da çok acı çekmiştim, ama şu anda daha da çok çekiyorum ama biliyorum ki sen bu acıya hiçbir zaman değmedin beni hiç bir zaman sevmedin sen sevsen de sevmesen de ben seni sevdim hep de öyle kalacak..

♥ Beni terk ettiğin gün, saçlarından bir tel koparıp asacağım kendimi. Beni terk ettiğin gün, kirpiklerinden birini koparıp saplayacağım kalbime.

♥ Bir akşam yanımızda kimse olmaz ya da olanlar olması gerekenler değildir. Yıldızların bizim için parladığını göremeyen gözlerimiz, gün gelir hayatımızdan kayan yıldızların gömüldüğü maziye kilitlenir…

♥ Bir birimize söz vermiştik, Bütün ömür boyu ayrılmayacaktık, Yeminler etmiştik, Asla ayrılmayacaktık, Ama ne oldu Bir kış günü, yıldızların bakışlarında, Ayrılığımızı söyledik..

♥ Bir çiçeğim vardı, adını aşk koydum; KOPARDILAR, Bir çiçeğim vardı, adını sevgi koydum; SOLDURDULAR, şimdi yine bir çiçeğim var, adını izdi rap koydum; NE KOPARAN VAR, NE SOLDURAN…
DaRbé
Admin
Admin
DaRbé

Erkek

Güzel Sözler..! Empty

Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev sonra terket dediler

Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden yüzündeki anlık tebessümü tüm saatleri durdurabilmek için çıldırasıya paraladım kendimi lanet olsun artık sigarayı üç pakete çıkardım olsun gözüm olsun ne olacaksa olsun.

Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, sonra göğsüne yaslanıp seni düşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak...

Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun.....

Ne varsa aradığım bilki sende bulmuşum..Senden öncesi yoktu,seninle var olmuşum..Sende bütün umutlar,sende bütün duygular..Beni sende arama,ben artık senin olmuşum.

Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Yar dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı.

Bugün bir çiçekcinin önünden geçerken bir çiçek ben çok güzelim beni al diyordu. Onu aldım ama güzel olduğu için değil seni gördüğünde utansın diye.

Ne içimde seni unutmak gibi bir his var..nede aşkımı körükleyen bir rüzgar..ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm..nede görmeye dayanacak kalbim var

Güller hep ellerinde açsın, ama dikenleri batmasın.Sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasın.Mutluluk hep yüreğine dolsun,ama beni unutturmasın.

Akşamı son bulan ufuklarda..güneş damla damla erirken..hayatta kalan duygularımla..sana iki kelime söylüyorum..."SENİ SEVİYORUM"

Ne seni unutacak kadar zaman geçecek..ne de geçen zaman seni unutmaya yetecek..bırakıp gittim diye unuttum sanma...zaman alışmayı öğretir unutmayı ASLA

Kahvaltı hazırladım sanada gönderiyorum, umut dolu omlet haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlızlık demledim kaç şekerli olsun?

Ben seni Bir Kum Tanesine Adını Yazacak Kadar Değil Sahildeki Tüm Kum Tanelerine Adını Yazacak Kadar Çok Seviyorum

Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz.
Sesini duyabilme umuduyla yaşadığım hayat yüzünü göremediğim için çekilmez olsada sesini duyabildiğim için yaşamaya değer...

Depremle girdin gönlüme,fay hattı çizdin yüreğime,artçılar hala devam etmekte, özlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde.

Sen geçmişin herhangi bir yolsuz sevdası diye anıyorsun beni oysa ne yollar aradım o sevdaya ama bilmiyorsun çocuk bilmiyorsun...

Sevgi sevilen kişiye sunulan bir armağandır kabul edilmesi ya da geri çevrilmesi önemli değil önemli olan sevginin sunulmuş olmasıdır.

Gölgeler düşsede yüreğinin üstüne güneşini sakın söndürme, umut yoksa yarınlar uzak kalır insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu Dünyada...

Tatlı biri var sevilmeye değer, güzel biri var görülmeye değer, iyi dostlar var özlenmeye değer, ama biri varki can vermeye değer!

Bir sevgi var içim lekesiz tertemiz, Bir özlem var içimde uçsuz bucaksız,Bir duygu var içimde dalsız budaksız, Birde sen varsın içimde unutulması imkansız...

Tutki ben bir yağmur damlasıyım toprağa düştümmü dağılırım, Düşünki ben bir kar tanesiyim suya değdiğim anda eririm, Anlaki sen benim canımsın seni kaybettimmi Ölürüm...

Hissedince sana vurulduğumu baharda kuş olup uçasım gelir, Bakınca o güzel gözlerine hasreti bir anda silesim gelir. Ama ne çare birtanem ne kuş olup uçabilirim ne de hasreti silebilirim ama inan bana birtanem seni bir ömür boyu sevebilirim...

Rüyalara rest çektim uyumuyorum. herkez derin uykudayken ben sana dalıyorum. Uykular çok tatlı derler ben seni tadıyorum. Onlar uykuya ben sana doyamıyorum...

Yüreğimde senden bana hiç bir ışık yok! Ben karanlıktan çok korkarım.Beni gel al burdan...

Solmadan gel artık aşkımın gülü, olsada konuşsa kalbimin dili küçücük dünyamda birbilsen seni görünmez yazıyla yazdım kalbime.

Behdanem benim..düşünsene bir kez dahi olsa.Dikenin güle,ipek böceğinin kozasına olan o büyük sevgisini.Uçurum çiçeklerinin yaşama inat koklanmıcaklarını bilerek her defasında açtıklarını.Ben de behdanem seni yüreğime can yazdım bir kere.O muhteşem sevgi ile yaşama ve sana inat..

Papatyalar var karşımda sarı sarı Tıpkı sana benziyorlar Sarı saçlarını hatırlatır bana.. Yeşil yaprakları da gözlerini Gülüşün geliyor aklıma Tatlı tatlı bakışın, ve sen; Sen yokettin beni Sensizliğin içinde bırakıp gittin..

Ellerim anladı tutmuyorsun..Gözlerim anladı bakmıyorsun.. Dudaklarım anladı öpmüyorsun.. Gidişini kalbime nasıl anlatayım, nasıl söyliyeyim ey insafsız sevgili ya durursa kalbim...

Sevmiyorum seni deseydin keşke Ta başından bağrıma taş basar seni unutmaya çalışırdım hala oynuyorsun benle duygularımla Aşkımla yetmedimi çektiklerim Dahadamı çekeceğim kaderimdir diyeceğim seni hep Seveceğim ve bir gün senin yolunda öleceğim..

Aşkım aşkım diye ağlayacaksın başını taşlara hergün vuracaksın sesini duyan yokki ağlayacaksın sen gittin şimdi sıra bende ben bittim şimdi sıra sende...

Korku bilmeyen GÖNÜL korkmayı öğrendi.(SENİ KAYBETMEK KORKUSU)Sevmeyi bilmeyen GÖNÜL sevmeyi öğrendi.(SENİ İLK GÖRÜŞTE)Ama bu GÖNÜL tek bir şey öğrenemedi.(SENİ UNUTMAYI)

Deniz sesimi duyarmı? dağlar dinlermi anlatsam seni? hüzünlüyüm desem çare olurmu gökyüzü? salarmı bulutları peşine ilgilenirmi rüzgar yardım edermi seni bulmama Ney

Seviyorum sevmenin acı verdiğini; her sevenin sevilmediğini bile bile ! ama yinede bir umut taşıyorum belki SEVEN SEVİLİR diye !!!

Bugün sigaramın üzerine adını yazdım sigaram bittiğinde seni unutacam sanmıştım ne bilirdimki seni nefes içime çektiğimi...

Güzellik; sadece güzel olan şeylerde değil, Güzel görmek istediğin herşeydedir...

Gül dediğin nedirki, Solar gider, Ateş dediğin nedirki, Kül olur gider, Gün dediğin nedirki, Geçer gider, Ama sana olan sevgim sonsuzdur, Ancak mezarda biter!!

Güneşi sevdiğini söylüyorsun güneş çıktığında perdeleri örtüyorsun.Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıktığında kapıları kapatıyorsun.Yağmuru sevdiğini söylüyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun.Korkuyorum çünkü beni sevdiğini söylüyorsun.

Hayat bir şekilde elbet devam edecek birde içinde sen olsan işte o zaman her yer yeşerecek.

O vefasız kalbin hissetmesede.. Sana bu şarkıyı dinleteceğim.. Bu aşkın uğruna ömrüm bitsede.. Sana sevmeyi öğreteceğim...

Gecelerden ayazı sevmem.. ya gündüz olmalı ya gece.. namludan çıkan kurşun.. ya kalbimin derinlerinden vurmalı.. ya namludan hiç çıkmamalı.. insan sevdiğini ya ölümüne sevmeli.. ya hiç sevmemeli...

Varlığının tiryakisi.. Yokluğunun delisiyim.. Seni benden mahrum etme.. Gözlerinin hastasıyım...

Seni Bir Serçenin Gözyaşı Dökebilme Ihtimali Kadar Seviyorum Bu Kadar mı Diyeceksin Ama Serçeler Gözyaşı Döktüğünde ÖLÜRLER...

Bütün dünyayı istediğim renge boyayıp,bu rengi insanlara bütün sevginle dağıt,kendini sevginin bir rengi diye tanıt.çünkü senin varlığın sevgiye en güzel kanıt.

küL oLmuş ateş yanarmı? Buz tutmuş su akarmı? Bu gözLer seni sevdi başkasına bakarmı?

Nekadar çok seversen sev belli etmiyeceksin, sevdiğini belli ediyorsan inan çok üzüleceksin

Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli, senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum

Belki dağlarımda çiğdemler açar, uyur kar altında yediverenim. Bir gözyaşıdır yağmurlarım, gülerken ağlatır su verdiklerim...

Seni özleyenlerin özleminden habersiz, özleminle özletensin. Sen o özlenenler arasında ençok özlenensin. Seni görmesemde içimde hiç bitmeyecek tek özlemsin...

Dünyanın en güzel şeyini sana vermek isterdim, Fakat seni sana nasıl verebilirim ki?

Ağlamak çocuklara, affetmek ise Allah a mahsus. Beni birgün aldatırsan çocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem...

Dertlerin kum tanesi kadar küçük, sevinçlerin nisan yağmurları kadar bol olsun ve öylesine mutlu ol ki gözünden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadakan olsun..

Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz.. Unutma gülüm sevmek daima beraber olmak değildir, sen yokken bile seninle olabilmektir..

İçinde öyle bir umut taşıki onu senden kimse alamasın.gözlerin hep gülsün.onuda kalbinde öyle bir saklaki gerçekten isteyen bulsun.

Sözlerin büyük, yüreğin küçük! Hataların yanlışların çok,doğruların yok! Bir şeyleri göklere çıkartıp mutluyum sanıyorsun..Kendine göre şanslı, bana göreyse zavallısın!
Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et ünkü aşk sessiz sevgi dilsizdir...
DaRbé
Admin
Admin
DaRbé

Erkek

Güzel Sözler..! Empty
MesajKonu: Geri: Güzel Sözler..!   Güzel Sözler..! Icon_minitimeCuma Nis. 25, 2008 11:37 pm

DüN CaNıM oLaN YaRıN DüŞMaNıM oLmaz BeNiM,YaŞaNaNLaRıN HaTıRı HeP SaKLı KaLıR,HaTıRLaRı HeP SoRuLuR,SeLaMLaRı HeP aLıNıR,SiLDiKLeRiM VaRDıR BiRDe...OnLaR YaNLıŞLaRıM ve PiŞMaNLıKLaRıMDıR.AdLaRı AnıLmaZ HaTıRLaRı SoRuLmaZ,SaDeCe BeDDuaLaRıMDıR.ViCDanLa BiRLiKTe ŞeReF AraRıM SeVDiKLeRiMDe,HeR ZaMaN DoğRu DeğiLdiR eLbeT SeÇiMLeRiM,ZaMaN GeLiR ŞeReFSiZLeRi de SeVeRiM...!
DaRbé
Admin
Admin
DaRbé

Erkek

Güzel Sözler..! Empty
MesajKonu: Geri: Güzel Sözler..!   Güzel Sözler..! Icon_minitimeC.tesi Nis. 26, 2008 7:34 pm

Geçici heves değil hak edene NEFES olurum.....

Sen+ben = ikimiz
Sen*ben = biziz
Sen/ben = bölünemeyiz
Sen-ben = hiçiz

Ufacık ilgiyi AŞK.. iki kelime edeni DOST.. sanma!!!!

Dağlar önüme eğilirken .. KAYALARA YALVARMAMM

Laf dalaşına girme kapak olursun...Uğraşma etiket olursun....ADAM ol belki yanımda yer bulursun...

Seni sevecek kaDar cesaretliysem bir kalemde SİLECEK kadar yürekliyimdir!!!!

Basitler iftira...Acizler şikayet...Asillerde idare eder....

SEnin içine ben bitmiş olsaydım benim içimde sen yaşıyor olamazdınn

Dostluklar aşka dönüşebilir ama AŞKLAR dostluğa asla....

Sevene sevdalıyız,gidene hep ağlarız,alsalarda bu canımızı,biz seversek unutmayız

DÜŞMAN KELİMESİNİN ANLAMINI,ARKADAŞ SIFATI TAŞIYANLARDAN ÖĞRENDİM

Bizi satanları biz BELEŞE veriyoruz...

Sözlerin büyük,yüreğin küçük,yanlışların çok,doğruların yok,kendine göre şanslı,bana göre ZAVALLISIN...!!!!

Yağmur yağdı herkes kendi rengine boyandı........!!!!!!!!!!

Duydumki beni unutmak için and içmişsin gözlerim aklına gelmiş vazgeçmişsin ŞUNU BİLDİ GÜZELİM s*qimde bile değilsinnnnn!!!!!!!!!!!

Herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin,bunuda öğren sevdiğin kadar sevilirsin..!!!!

Önemli olan Aşkımız o da bizde yok ŞAŞKINIZ...

Beni unut diye haber göndermişin önce bir düşün HATIRLAMAYA DEĞERMİSİN!!!!!!

Sevdanla yaşatmadınki SEVDASIZLIĞINLa öldüreceksin!!!!!!!

SEVGİM SINIRSIZ ANLAYABİLENE,DOSTLUĞUM SONSUZ PAYLAŞABİLENE,SEN HARİKASIN AMA BEN OLDUĞUM SÜRECE.!!!!

Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama,ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanlarım bile ağlayacak..!!

KENDİMİ BİR NOKTA KADAR KÜÇÜK GÖRDÜĞÜMDE,ANLAMLI BİR CÜMLENİN SONUNDA BULDUM...

BAKTIĞIM KADARSIN,ARKAMI DÖNDÜĞÜMDE YALANSIN

MİLLETİN DERDİ BİZ OLMUŞUZ,DEMEKKİ ZAMANINDA ÇOK KOYMUŞUZ

Beni görüp kendini sınama...Sadece görebildiğin kadarım...Hayat bir kumar ise zarları ben atarım..!!!

GÖZÜMÜ KAPIYORUM SONU OLMAYAN KARANLIĞA,CİLVE YAPIYORUM ECELE,KUYRUK SALLIYORUM AZRAİL'E...

Çoban olur koyun güderiz,kafamız bozulur esrar içeriz,bunalıma girer jilet keseriz,'iKAYSERİLİYİZ'ölümüne severiz...!!

Kayseri merkez kafasına göre herkes asılır kaşlar kesilir başlar en güzel aşklar KAYSERİDE başlar

Hiç kafanızı yormayın kimse bakire kalmaz hayat herkese 1 kere KOYAR....

Kimine göre kral kimine göre yalanım hiç kafanızı yormayın ben ADAM GİBİ ADAMIM

Güzel Sözler..!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-