GENÇLERİN YENİ MEKANI BURASI HERKEZ BURDA SEN NERDESİN ?
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GENÇLERİN YENİ MEKANI BURASI HERKEZ BURDA SEN NERDESİN ?

HOŞ GELDİNİZ

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

TANIŞALIM..!

+2
mine**
DaRbé
6 posters
YazarMesaj
DaRbé
Admin
Admin
DaRbé

Erkek
Okuduğunuz Okul ? : Mehmet Emin Horoz Lojistik Anadolu Meslek Lisesi
Mezun Olduğunuz Okul ? : Mustafa Pars i.ö.o

TANIŞALIM..! Empty
MesajKonu: TANIŞALIM..!   TANIŞALIM..! Icon_minitimePtsi Nis. 21, 2008 7:42 pm

Bundan 14 sene önce 1994 yılında ÜSKÜDARDA zeynep kamil hastanesinde doğdum..! İstanbulda doğdum istanbulda büyüdüm yıllarım K.çekmecede geçti.İlk okula başlamadan önce 6 yaşıma kadar sefaköyde oturuyorduk, sonra tam ilk okulda başlıcayağım zamn yeşilovaya taşındık 7 yaşındaydım.mustafa pars ilköğretim okulunda 1/C sınıfında ilk kez sırama oturdum..! İlK öğretmenizim nazmiye muratoğlu ydu.
1/C ozamn tam bir habamam sınıfıydı 1/A ile hep kavga ederdik bu böle 4/C olana kadar devam etti. 4/C de 4/A İLE kavga ederken kapılar kırılmıştı çoq iyi hatırlıorum ozamn ilk okul korıdorlarında maç yapardık meyva suyu kutularıyla çoq anılarıız geçti ama C sınıfı her sene yükseldıkçe kan kaybedıyordu taşınmak zorunda olanlar wardı çoq arkaşımız gitti 48 kişilik bir sınıftık bütündük.DAHA sonra orta okula başladık 6/C başlarken yine taşındık ve busefer hala oturduğum cennet semtine taşındık ben C sınıfından ayrılanlar arasında değildim tabi bırakmadım hala
C liyiz ve şimdi 8/C okulun hababam sınıfıyız süperiz bir birliğiz aramızda kalanlar okuldan atılanlar ayrılanlar çoq oldu gelenlerde tabi 48 kişilik C sınıfı şuan 34 kişi ama hala yıkılmadık oKulun REİS sınıfı biziz..! arkadaşlarımla aram çoq iidir beraber herşeyi yaparız bir oyun bile oynasak sınıfca oynarız knight onlıne mesela 3 gündür oyun kapandı sanırım açılmıak ama bilmiorum 3 sene bu oyunu beraber oynadık. ama artıq sıkıldık ve şimdi ben yeni bir oyun keşfettim klan savaşları diye ve oynamaya başladım onlıne strateji oyunu daha sonra bu oyun kafama yatında sınıf arklarımlada başladı sonra klan kurdum arkadaşlarımı aldım 9 kişi idik ve şimdi 27 kişiyiz diğer arkadaşlarımızla oyunda tanıştık..! her türlü yerde elimiz wardık sefaköy,yeşilova,ÜLKÜ OCAKLARI, ve oyun camiası Very Happy Ondan sonra herkesin bir lakabı olmaya başladı benımkide queen "DaRbé" queen oldu
hayyata hep arakdaşlar arasında hep pozitif olmuşumdur gözümden yaş gelicek olsa o gözden aşağı inmez orda patlar yoq olur benm yüzümden kımsenin üzülmesini istemem espiriye bayılırım Very Happy espirilerim %80 18+dır ama matraktır jocolor aşk hayatıma gelince çoq çalkantılı bi hayatım var ama şuna gelıncede artıq kaşarlarla uğraşmıorm adam gibi adamını istiyorum ..! daha ayrıntılı bilgi isteyen darbe__gs@hotmail.com
ASLINDA ANLATILMAM YAŞANIRIM..!

DİNLE BİZİ ADIMIZ SERSERİ ARAKAŞIN DEĞERİNİ İYİ BİLİRİZ SEVSEKTE ASLA SEVİLMEYİZ ..!

CİDDİYSEN VARIM DALGAYSA 10 NUMARA SÖRF YAPARIM..!

[[MuStAfA PaRs géNçLiK FuLL tİmE PiÇhLiK..!]]

| Nσ ρâηiк Nσ héγéćαηh ßéη кσγćαмh $héη $u$ćαηh.. |

jocolor
https://forummekan.1talk.net
mine**
Admine
Admine
mine**

Kadın
Okuduğunuz Okul ? : Validebağ Anadolu Sağlık Meslek Lisesi
Mezun Olduğunuz Okul ? : Yeşilyuva İ.Ö.O

TANIŞALIM..! Empty
MesajKonu: Geri: TANIŞALIM..!   TANIŞALIM..! Icon_minitimeSalı Nis. 22, 2008 9:43 pm

aycaaaann Very Happy eed anLatıLmaz yaşanır bir kişilksn 1,5 sne oLdu sni tanıyalı ama ii çocksn Very Happy qıcıksn sapksn ama nessee Very Happy huyLu huyndn waz qeçmez bu arada bygrfni çk spr yazmşsn Very Happy qösLerm yşrdıı bu arada sınf konusnda aynı bzm snfı annadmşsnn Very Happy oLamaz bu kdr bnzrLk nsse aycancan'm Very Happy qörüşürkk..Very Happy:D
http://matr0ckforum.all-up.com
bnym
Yeni üye
Yeni üye

TANIŞALIM..! Empty
MesajKonu: Geri: TANIŞALIM..!   TANIŞALIM..! Icon_minitimeÇarş. Nis. 23, 2008 11:32 pm

Sa beyler bayanlar bn bi arkadaşın tavsiyesi üzerine üye oldum adım Bünyamin bu sitenin kalkınması için elimden geleni yapacağım
BaYHackeR
Moderatör
Moderatör
BaYHackeR

Erkek

TANIŞALIM..! Empty
MesajKonu: Geri: TANIŞALIM..!   TANIŞALIM..! Icon_minitimePerş. Nis. 24, 2008 3:19 pm

ahh ogünler bizim le yaşayam herkez dönmek ister ogünlere pale
elam
Forum Yenisi
Forum Yenisi
elam

Kadın

TANIŞALIM..! Empty
MesajKonu: Geri: TANIŞALIM..!   TANIŞALIM..! Icon_minitimePerş. Nis. 24, 2008 11:11 pm

slm arkadaslar bn adım ezgi bm hyt hkaym uzn oldugu için sayfalar ytmz cok ogrnmek istiosanız bna bu adress tn ulasablrsnz ezgi__ka@windowslive.com[b]
k@d€rİmS&#8
Forum Yenisi
Forum Yenisi
k@d€rİmS&#8

Erkek

TANIŞALIM..! Empty
MesajKonu: Geri: TANIŞALIM..!   TANIŞALIM..! Icon_minitimeCuma Mayıs 02, 2008 10:19 pm

benım hayt zizn bildiyinizgibi kolay deyıl ben her ortamı gırıp cıkmıs adamım ayık olun dertlesmek isteyen herturlu ekleyebilir
yer6rap_ali@hotmail.com

TANIŞALIM..!
1 sayfadaki 1 sayfası